Bobilplasser i Norge

Her finner du et oversiktlig register over bobilplasser (bobilparkeringer) i Norge. Alle er kontrollert og verifisert så langt det er mulig. Vi registrerer i utgangspunktet ikke plasser for fricamping, men noen slike kan likevel ha kommet inn som tips. Fricamping i naturen og andre steder overlater vi til bobilistene selv å finne fram til. Campingplasser kan føres opp dersom de er spesielt tilrettelagt for bobiler. Se under «Tips oss» for detaljer.

Skilt 621 Bobilplass. Dette skiltet brukes for plasser som er spesielt beregnet for oppstilling av bobiler, og som ikke er beregnet for oppstilling av campingvogner (Statens vegvesen).
Det er eieren av plassen som avgjør om andre enn bobiler kan overnatte. Noen av plassene i vår oversikt grenser mot eller er campingplasser.

Dersom det ikke er ført opp et beløp for strøm så er den inkludert om det står ja.

Avgift for bruk av eventuelle parkeringsapper kommer i tillegg til de oppgitte prisene.

Dusjpriser har vi ikke oversikt over.

Oslo

Østfold

Akershus 

Buskerud

Innlandet

Vestfold

Telemark

Agder

Rogaland

Vestland

Møre og Romsdal

Trøndelag

Nordland

Troms

Finnmark

Fylkesinndeling fra 2024

Dersom du ser feil eller mangler i oppføringene, vennligst TIPS OSS!

Dersom du velger å fricampe, kan du gjøre det alle steder det er tillatt med motorvognferdsel. Dersom området er privat må du ha tillatelse fra grunneier. Vis alltid hensyn. Ikke brei deg utover, men gi plass til andre bobilister som finner fram til det samme stedet som deg. Det er heller ikke overalt det er ok å sette ut campingmøbler. Du må alltid vurdere om du er i veien for andres normale bruk av området. Ta hensyn til andre veifarende og hold det alltid ryddig rundt bobilen. Det er en selvfølge at vi tar med oss søppel når vi reiser og benytter tilgjengelige tømmestasjoner…