Tips oss!

Vi har ingen mulighet til å oppsøke alle de ulike bobilplassene og tømmestasjonene. Likevel gjør vi vårt ytterste for å kvalitetssikre informasjonen. Vi er derfor helt avhengig av at bobilfollket vil hjelpe oss med å holde disse oppføringene så gode som mulig – til felles beste.

Bruk skjemaet under og send oss så mange (eller få) detaljer du har. Vi vil spesielt gjerne ha navn, sted, fylke, GPS-posisjon, pris, gjerne et bilde og andre detaljer om fasilitetene. Bilder bør være 800 pixler brede og kan sendes til post (@) bobilverden.no

Noen ganger vil vi bo i «uthavn», noen ganger vil vi bo i byer og andre ganger vil vi bo på campingplasser. Vi legger vekt på at vi på disse sidene kun skal ha oppføringer av plasser hvor det er tilrettelagt for bobilparkering gjennom skilting, fasiliteter eller annet. I utgangspunktet har vi ført opp de to første kategoriene. Der vet vi fasilitetene kan variere sterkt.

Det er ikke noe i veien for å føre opp campingplasser her, men vi stiller et ekstra krav til dem som profesjonelle campingaktører. For å bli oppført her må de ha fasiliteter en bobilist trenger; tilrettelagt plass på fast grunn med el-uttak, tømmemuligheter og fylling av vann. Dessuten må det være et separat område for bobiler (eventuelt et område som domineres av bobiler). Prisen bør være lavere enn for vanlige plasser dersom plassene er mindre. Dersom campingplasser selv foreslår sin plass vil vi ved tvil avvente brukernes anbefalinger. Husk å sende bilder til post (@) bobilverden.no.

For tømmestasjoner vil vi svært gjerne også ha med opplysninger om eventuell tømming av fast toalettank og om plassen er helt eller delvis vinteråpen.

Vi gjør vårt beste for å svare alle, men likevel sier vi takk for ditt bidrag her og nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *