Tømmestasjoner for bobil

Her finner du et oversiktlig register over tømmestasjoner i Norge. Alle er kontrollert og verifisert så langt det er mulig. Kommunene er pålagt å etablere minst en tømmestasjon, men dessverre er det mange kommuner som ikke tar dette på alvor.

Skilt 611 Toalettømmeanlegg viser til anlegg som kan ta imot toalettavfall fra campingvogner, bobiler og busser (Statens vegvesen).

Registrerte tømmestasjoner oppført etter gammel fylkesinndeling med nye navn i fet skrift. Vi oppdaterer fortløpende i 2020:

Oslo

Viken: Østfold  Akershus  Buskerud

Innlandet: Oppland  Hedmark

Vestfold og Telemark: Vestfold  Telemark

Agder: Aust-Agder  Vest-Agder

Rogaland

Vestland: Hordaland  Sogn og Fjordane

Møre og Romsdal

Trøndelag: Sør-Trøndelag  Nord-Trøndelag

Nordland

Troms og Finnmark: Troms  Finnmark

 

Alle oppføringer, som begynner med kommunenavn, var fra begynnelsen av basert på informasjon fra vedkommende kommuneadministrasjon. Det er ikke dermed sagt at tømmestasjonen er kommunal. Vi har derfor bestemt oss for å reorganisere denne seksjonen over tid. Regn med at campingplasser vil ha et gebyr for ikke-boende. Tømmestasjoner på bensinstasjoner er vanligvis gratis.

I tillegg til disse oppføringene, må du regne med at tilbudet på svært mange bobilplasser også er tilgjengelig for tilfeldig passerende.

Dersom du ser feil eller mangler i oppføringene, vennligst TIPS OSS!