Om oss

Denne oversikten over bobilparkeringer/bobilplasser og tømmestasjoner ble etablert i 2012. Informasjonen er samlet inn over tid. De første bobilplassene var de Norsk bobilforening hadde oversikt over. Deretter har bobilister, oljeselskaper, kommuner og andre bidratt til at opplysningene har blitt mer omfattende. Alle opplysninger er kontrollert så langt det har vært mulig. Fra slutten av 2016 er det innledet et formelt samarbeide med Norsk Bobilforening, som benytter Bobilplassen.no som informasjon til sine medlemmer. Norsk Bobilforening formidler også medlemmenes tips til Bobilplassen.no.

Bobilplassen eies og drives av Randem Media AS gjennom Bobilverden. Redaksjonen for Bobilplassen kan kontaktes på post (@) bobilverden.no.

Vi ønsker å lage den beste nasjonal oversikten over. For å få til det, ber vi om aktiv medvirkning fra alle andre bobilister. Vi ber derfor om dine tips og oppdateringer.

GPS-posisjonene er målt av mange forskjellige personer. Lenkene til Google maps har vi lett oss fram til gjennom et møysommelig arbeid med ulike hjelpemidler. Det er ikke alltid vi har greid å plassere kartposisjonen helt nøyaktig, men vi har lagt inn kommentar der vi vet vi ikke er presise. Så vi påtar oss intet ansvar om du eller høyresetet blir irriterte over bomturer. Hjelp oss heller med å bli enda bedre.

Det er spesielt tatt hensyn til at sidene skal være enkle å bruke fra mobiltelefon og nettbrett. De kan derfor kanskje se litt «kjedelige» ut på pc/mac, men vi tror du vil sette pris på effektiviteten når du er på tur.

Driften av disse sidene er finansiert av annonser. Ta kontakt med Salgsfabrikken AS og Vidar Hovind for å vite mer om mulighetene for annonsering her og på Bobilverden.no. Du treffer Vidar på: mobil: 900 52 210 eller epost: vidar @ salgsfabrikken.no.

 

Se vår personvernerklæring her. Den er felles med Bobilverden.no.